Om oss

Trulssen Maskin AS er anleggsentreprenør med nedslagsfelt i Troms og Nordland. Vårt hovedkontor er lokalisert på Leirbekkmoen i Målselv hvor vi har vårt eget verksted. Selskapet har ca. 20 fast ansatte. Eier og daglig leder Dan Trulssen har jobbet i bransjen siden 1988 og har drevet egen bedrift siden 1996.

Trulssen Maskin AS utfører alle typer grunnarbeider, veibygging- og vedlikeholdsarbeider, vann- og avløpsanlegg, miljøsanering og masseproduksjon.

Trulssen Maskin AS er en anleggsentreprenør med lang fartstid i bransjen. Blant våre kompetente ansatte har vi fagarbeidere, ingeniører og lærlinger som vi er svært stolte av. Vi vil alltid stille til disposisjon personell med rett kompetanse for oppdraget og til sammen har vi flere hundre års erfaring! Gjennom våre lærlinger bidrar vi også med å rekruttere og bygge opp kompetanse til anleggsbransjen.

Vi er en nordnorsk maskinentreprenør lokalisert og hjemmehørende i Målselv i Indre Troms – selskapet er lokaleid, og verdiskapningen vår blir igjen her. Vi har egne ansatte fra lokalområdet, og vi benytter oss i størst mulig grad av lokale leverandører og samarbeidspartnere. Bruker du oss, bidrar du til å bygge opp det lokale næringslivet og lokale arbeidsplasser. Vi bidrar tilbake blant annet med å investere lokalt, rekruttere fagarbeidere og lærlinger lokalt, og som sponsor av våre lokale idrettslag.

© Trulssen Maskin AS
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram